Ons runds-en kalfsvlees is van het ras Limousin en van eigen kweek. We zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon boordevol voedingsrijke voedingstoffen en mineralen. Dit in combinatie met een aangename ontspannen leefomgeving. De uitkomst hiervan is botermals vlees met een volle smaak en een super mooie rode kleur, kortom een unieke smaakbeleving.
Voor varkensvlees werken we met het ras Brasvar (ook een duroc-varken), gekend voor zijn unieke smaak. Deze varkens krijgen naast hun droge voeding ook gezonde natte voeding wat ervoor zorgt dat het vlees super sappig is. Hun filosofie van duurzame kweek sluit zich aan met de levensstijl die wij hanteren voor onze koeien en hierdoor was de keuze voor dit ras snel gemaakt!
Naast vers vlees kan u ook een assortiment aan huisbereide salades en bereide gerechten terugvinden.
We nodigen u uit het hele assortiment aan vleeswaren en bereide gerechten van Slagerij Boeuf te bezichtigen via onze webshop. Voor 20 uur besteld volgende dag in huis.
(Voor 20 uur besteld volgende dag in huis)
Dinsdag 14H00 – 19H00
Woensdag 14H00 – 19H00
Donderdag 14H00 – 19H00
Vrijdag 14H00 – 19H00
Zaterdag 09H00 – 13H00
Slagerij Boeuf
Himpedelstraat 31
3870 Heers
info@slagerijboeuf.be
+32 489 505 905
Dinsdag 14H00 - 19H00
Woensdag 14H00 - 19H00
Donderdag 14H00 - 19H00
Vrijdag 14H00 - 19H00
Zaterdag 09H00 - 13H00
Op onze sociale media kanalen vindt u altijd het meest recente nieuws. Vergeet ons dus zeker niet te volgen!
© Slagerij Boeuf copyright – Algemene voorwaarden – Privacy- en cookieverklaring